Condicions de venda

Política de vendes i devolucions

Les nostres condicions de venda estan definides com a continuació:

Preus i Pagament: Els preus dels nostres productes són els indicats a la nostra pàgina web i estan subjectes a canvis sense previ avís. El pagament dels productes es realitzarà en el moment de la compra, i només es considerarà vàlid després de la confirmació del pagament.

Enviaments: Els costos d’enviament es detallen durant el procés de compra i poden variar segons la ubicació i el pes dels productes. Ens comprometem a fer els enviaments en el termini indicat en la confirmació de la compra.

Devolucions: Segons la nostra política de devolucions, els clients tenen un termini de 15 dies des de la data de compra per sol·licitar una devolució. Els productes han d’estar en condicions originals i sense haver estat utilitzats. Les despeses d’enviament de la devolució són a càrrec del client, llevat que el motiu de la devolució sigui un error nostre o un producte defectuós.

Garantia: Tots els nostres productes estan subjectes a les garanties establertes per llei. En cas de defectes de fabricació o problemes de qualitat, si us plau, posis-se en contacte amb nosaltres per gestionar el reemplaçament o la reparació del producte.

Privacitat: Tot el procés de compra, així com les dades personals facilitades pels clients, es tracten amb la màxima confidencialitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades aplicables.

Per a qualsevol pregunta o aclariment addicional, no dubtis a contactar amb nosaltres al correu electrònic info@freeworlds.es o al telèfon +34 604859152.